امام جمعه شهرستان اسدآباد گفت: صانعي زماني مخالفت با آيت‌الله خامنه‌اي را خلاف شرع مي‌دانست، ولي امروز به دليل برخورداري از حمايت برخي طرفداران سياست‌هاي انگليس در مقابل رهبري مي‌ايستد.
 
حجت‌الاسلام والمسلمين علي زادسر جيرفتي با بيان اينكه قدرت‌طلبي انسان را از پا درمي‌آورد، اظهار داشت: وقتي قدرت و حال و هواي تفوق‌طلبي بدون تجهيز به اصل تقوا بر روي آدمي سايه گستراند در آن صورت طلبه، غيرطلبه، سياستمدار، سياسي كار، چپ، راست و... نمي‌شناسد.
 
وي با اشاره به رد صلاحيت مرجعيت صانعي از سوي جامعه مدرسين حوزه علميه قم افزود: داشتن طمع براي رسيدن به قدرت مي‌تواند كسي مانند صانعي را به اين روز بكشاند همانطور كه اين حس نيز شريعتمداري را در اوايل انقلاب به اين سرنوشت دچار كرد.
 
امام جمعه اسدآباد با اشاره به دخالت مقامات انگليسي در ايجاد آشوب و تفرقه در اكثر نقاط دنيا گفت: مقامات انگليسي همواره در طول تاريخ با استعداديابي افراد، ولو با چند واسطه، توانسته‌اند چنين سرنوشتي را براي امثال منتظري، شريعتمداري و صانعي به وجود آورند.
 
وي با بيان اينكه همه افراد جامعه حتي مراجع از برخي خصوصيات منفي برخوردار هستند كه در صورت غفلت مي‌تواند موجبات سقوط آنها را فراهم آورد، ابراز داشت: با كمي دقت و تجزيه و تحليل زواياي زندگي شريعتمداري و منتظري مي‌توان به رد پاي مقامات انگليسي در ميان برخي هواداران و همراهان آنها پي برد.
 
زادسر جيرفتي ادامه داد: البته بنده نمي‌دانم چرا مقامات جمهوري اسلامي حساسيت كمتري نسبت به پير استعمار يعني انگليس دارند در صورتي كه اغلب آشوب‌ها و توطئه‌هايي كه به نوعي در كشور ايجاد شده، ناشي از برنامه‌ريزي سياستمداران اين كشور بوده است.
 
وي با بيان اينكه صانعي زماني مخالفت با آيت‌الله خامنه‌اي را خلاف شرع مي‌دانست، عنوان داشت: وي به دليل برخورداري از حمايت هواداران مقامات انگليسي، ولو با چند واسطه، بدان حد رسيده كه امروز اين چنين در مقابل رهبر فرزانه انقلاب مي‌ايستد.
 
امام جمعه اسدآباد با اشاره به اصل "اختلاف بيانداز و حكومت كن " انگليسي ها ابراز داشت: مقامات انگليسي با استفاده از اين شيوه توانسته‌اند در طول تاريخ به سلطه خود بر مستعمرات خود و يا كشورهاي توسعه نيافته ادامه دهند.
 
وي در پايان با تأكيد بر لزوم وحدت در جامعه خاطرنشان كرد: البته قرآن كريم همواره انسان‌ها را به وحدت و دوري از تفرقه امر مي‌كند چرا كه اختلاف منجر به كاهش منزلت جامعه و بروز مشكلات جدي براي آن مي‌شود.
/2759/